BMW Bavariaclub in de jury van BMW Color System wedstrijd

BMW Bavariaclub in de jury van BMW Color System wedstrijd

BMW ColorSystem zet de artistieke talenten van de carrosseriemedewerkers van het BMW Group Belux dealernetwerk in de verf.

Ter gelegenheid van de dertigjarige geschiedenis van BMW ColorSystem, verven ontwikkeld speciaal voor BMW en MINI, kregen de medewerkers van de carrosserieafdeling uit het BMW- en MINI-netwerk in België en Luxemburg de kans om hun creativiteit te tonen tijdens een uitdagende wedstrijd. Dat was voor hen ook de kans om de kwaliteiten van BMW ColorSystem letterlijk en figuurlijk in de verf te zetten. In totaal werden er meer dan 36 projecten ingediend.

Philippe Graton, Xavier Siméon en Henri Delforge als jury.

BMW ColorSysteem is het verfprogramma dat dertig jaar geleden ontworpen werd door BMW in samenwerking met BASF, die de productie van de verf voor hun rekening neemt. De producten zijn speciaal ontwikkeld en aangepast voor BMW en MINI en zorgen ervoor dat de auto zijn originele kleur en glans terug krijgt na eventuele schade. Om deze verjaardag te vieren organiseerde BMW Group Belux een wedstrijd voor alle medewerkers van de carrosserieafdelingen van BMW en MINI in België en Luxemburg. Onder het professionele oog van de jury, die bestond uit Philippe Graton, scenarist van Michel Vaillant, Xavier Siméon, piloot in de Moto2 klasse en Henri Delforge, penningmeester van Bavaria Club, de oudste BMW club van het land, werden alle inzendingen beoordeeld.

 36 projecten, 3 categorieën, 9 winnaars.

Maandag 13 februari werden na het bewonderen en beoordelen van de inzendingen door de jury alle deelnemers, hun collega’s en de concessiehouders uitgenodigd om de prijsuitreiking bij te wonen. 36 projecten, die werden gemaakt op de buitenspiegels van BMW of MINI voertuigen werden verdeeld onder drie categorieën. Deelnemers konden zich inschrijven voor ofwel BMW ofwel MINI ofwel op basis van complexiteit voor één van beide merken. Dr. Peter Henrich, president en CEO van BMW Group Belux, die aanwezig was op de slotceremonie van de prijsuitreiking was enthousiast over het resultaat: “Ik ben ongelofelijk tevreden met het talent van de collega’s van de carrosserieafdeling in ons netwerk. Dankzij hun werk wordt de kwaliteit van de producten die ze dagdagelijks gebruiken extra in de kijker gezet. Wagens met schade kunnen met deze producten hersteld worden zonder enige zichtbare schade achter te laten, zelfs na een zwaar ongeval.

bron : https://www.press.bmwgroup.com/belux/article/detail/T0268027NL/bmw-colorsystem-zet-de-artistieke-talenten-van-de-carrosseriemedewerkers-van-het-bmw-belux?language=nl