Pajottenlandrally XV

Het seizoen starten we traditiegetrouw met de Pajottenlandrally. De vijftiende editie op een rij. We rijden dit jaar door een variatie van landschappen zowel ten westen van de Brusselse ring in het echte Pajottenland als een stuk ten oosten van de ring in de groene zuidwestelijke rand van Brussel langs de grens tussen het Waals en […]

Haspengouwrally

Eind april - begin mei zijn hopelijk de fruitbomen in bloesem. We gokken dat we op 28 april reeds of nog kunnen genieten van dit fleurig spektakel. We dwarsen Haspengouw, de fruitstreek bij uitstek in het zuiden van Belgisch-Limburg, die staat bekend voor zijn groene en glooiende landschappen. De inschrijvingen zijn afgesloten.

Kempenrally V

Voor de vijfde maal gaan we dwars door de Kempen. Dit jaar is het noordelijk gebied van de Kempen ons uitverkoren terrein. De inschrijvingen zijn afgesloten.

Drie Musketiersrally II

Voor de tweede maal leiden de drie musketiers van onze club de leden door de provinciegrens Vlaams-Brabant en Antwerpen langs het Mechels rivierengebied. Dit grote natuurgebied omvat het Mechels Broek, de Barebeekvallei en Mispeldonk.   De inschrijvingen zijn afgesloten.

Flandrienrally VI

Voor de zesde keer doorkruisen we de regio van de Vlaamse Ardennen om de zomervakantie af te sluiten.   De inschrijvingen zijn afgesloten.  

weekendrally Zwarte Woud – Freiburg

Ons jaarlijks buitenlands weekend leidt ons richting Freiburg waar we doorheen het Zwarte Woud en de wijngaarden cruisen. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. De leden die op basis van voldoende deelnames aan de dagrally's en clubanciënniteit in aanmerking komen, ontvangen een persoonlijke uitnodiging om in te schrijven.

Heuvellandrally II

We eindigen ons seizoen aan de zuidwestelijke grens van ons land, Heuvelland. De Zwarte Berg, Rode Berg en Kemmelberg liggen langs onze route. De inschrijvingen zijn afgesloten.

Interclassics Brussel 2019

Brussels Expo Belgiëplein 1, Brussel

De club viert het dertigjarig bestaan van de BMW Z1 door de aanwezigheid met vier Z1 van de clubleden op de clubstand van deze classic beurs. We nodigen jullie uit een bezoek aan onze clubstand te brengen.  

Interclassics Maastricht

MECC Forum 100, Maastricht

Naar jaarlijkse gewoonte is de club aanwezig met een clubstand op Interclassics Maastricht.

Coronarally 2021

De pandemie blijft ons achtervolgen en dwingt ons toch voorzichtigheid, maar stilaan proberen we terug elkaar te ontmoeten. Omdat samenkomen in grote groepen nog geen veilig gegeven is, organiseert de club op zondag 17 oktober drie simultane rally's verspreid over Vlaanderen zodat de leden in kleinere groepen elkaar kunnen ontmoeten. De info over deze rally's […]