Netelandrally

Laden Evenementen

Netelandrally

Beste BMW Oldtimerclub leden,

Stap in, draai die sleutel om en laat ons samen de wegen van het betoverende Kempenland doorkruisen tijdens onze Netelandrally ! Het is tijd om de charme van de Kempische steden te verkennen, met een vleugje BMW-passie en een flinke dosis gezelligheid.

Het wordt een culinaire rit om niet te vergeten, vol avontuur, plezier en natuurlijk, een vleugje competitie.

We beginnen onze reis bij de BMW  concessie Patrick Smets in Lier, waar een heerlijk ontbijt op ons wacht. Wat is er beter dan de dag te beginnen met een stevig ontbijt en wat gezellig geklets over onze geliefde oldtimers en Z’ jes? We zijn er zeker van dat het de perfecte brandstof zal zijn voor onze avontuurlijke dag.

We doorkruisen eerst het pittoreske Lier met zijn beroemde Zimmertoren, Sint-Gumariskerk en het Spuihuis.

Vervolgens leidt onze route ons naar Herentals, waar we verwelkomd worden door de warme glimlach van de Kempenaren en de prachtige architectuur van deze gezellige stad.

En als onze magen beginnen te knorren, is het tijd om te genieten van een heerlijke lunch in het gezellige Kasterlee.

Als we verder rijden, doorkruisen we het charmante Turnhout, bekend om zijn groene parken en levendige sfeer.

Laten we vooral de parel van de Noorderkempen niet vergeten: Hoogstraten. Hier worden we omarmd door de rust en schoonheid van het platteland, waar elk dorpje een verhaal vertelt en elk landschap een “Ansichtskarte” waard is.

Verwacht je onderweg aan prachtige landerijen, mooie dorpjes, kastelen en monumenten, idyllische vergezichten, betoverende landschappen en kronkelende wegen.

Ons epische avontuur wordt afgesloten met een smakelijk diner in het sfeervolle Brecht. Een kans om te proosten op de mooie herinneringen, de vriendschap en de prachtige BMW’s die de Kempen hebben veroverd.

Maar natuurlijk draait het niet alleen om de bestemmingen, maar ook om de rit zelf ! Om jullie onderweg wat extra plezier te bezorgen, hebben we een leuke wedstrijd voorzien. Geef je ogen de kost, want het wordt een spannende rit.

Dus waar wacht je nog op? Haal die oldtimers en Z’tjes van stal, trommel je mede-avonturiers op en sluit je aan bij de Netelandrally. We kunnen niet wachten om samen met jullie te cruisen door het prachtige Neteland !

We hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen en wensen iedereen “Freude am Fahren”  .

Birgitte, Jef, Rina, Tom.

 

mei 26 2024

Details

Date: 26 mei

Organisatoren

Jef & Rina
Tom & Birgit