Nieuw lid

Door de overweldigende groei van het aantal leden dat aan onze toeristische rally’s deelneemt, heeft het clubbestuur besloten om nieuwe leden op de wachtlijst op te nemen en gedurende een jaar  louter administratief te laten toetreden. Deze leden zijn via dat lidmaatschap van de club ook automatisch lid van de Belgische Federatie van Oldtimervoertuigen en genieten van de voordelen van het lidmaatschap van deze federatie, zoals de goedkopere classic car- of oldtimerverzekering (meer info op www.bfov.be). Deze leden kunnen echter niet deelnemen aan onze rally’s. Geïnteresseerde kandidaat-leden kunnen zich aanmelden via ons contactformulier (https://bmwbavariaclub.be/contact/). In het daaropvolgend werkingsjaar worden deze leden uitgenodigd om gewoon lid te worden. 
Het tarief van dit administratief lidmaatschap bedraagt 50 euro per jaar (ondeelbaar per kalenderjaar en slechts gedurende één jaar mogelijk) ipv 70 euro voor het gewoon lidmaatschap. 

Vul onderstaand formulier in en u ontvangt een betalingsuitnodiging voor het lidgeld op uw e-mailadres. Zodra wij uw lidgeld ontvangen hebben, registreren wij u bij de BFOV.