DRIELANDENRALLY

Het weelderig natuurschoon in het drielandenpunt vormde steeds de basis voor de aantrekkingskracht van deze rally.  Volop genieten van de zomer met de oldie of cabrio. De inschrijvingen zijn afgesloten.

FLANDRIENRALLY V

De Vlaamse Ardennen worden stilaan een klassieker in ons seizoen. De Flandrien is dan ook aan zijn vijfde editie toe. De Vlaamse Ardennen in een classic car of oldtimer. De gekende hellingen, de kasseien, genieten van de groene glooiingen. De inschrijvingen zijn afgesloten.  

ZEELANDRALLY

De provincie Zeeland en de “eilanden” Walcheren, Beveland en Schouwen-Duiveland zullen tijdens dit weekend centraal staan. De provincie Zeeland heet niet voor niets ‘zee-land’. Er is zee en er is land. We komen langs de talrijke dijken, sluizen en bruggen die het landschap beheersen en overstromingen vermijden. Uiteraard hebben we aandacht voor de zeeuwse gastronomie.... […]

HEUVELLANDRALLY I

Een beetje verre en verloren hoek in het uiterste westen van ons land, maar desalniettemin een mooi stukje natuur, grenzend aan Frankrijk... Flanders Fields... Heuvelland. In deze grensoverschrijdende toeristische rally in de West- en Frans-Vlaamse heuvelstreek verkennen we idyllische landschappen maar ook erfgoed die verwijst naar de "grooten oorlog". Diverse monumenten en vooral de vele […]

eindejaarsfeest

Traditiegetrouw sluiten we het seizoen af met ons eindejaarsfeest. Na het succes vorig jaar feesten we dit jaar terug in de regio Antwerpen. De leden ontvingen informatie per mail. De inschrijvingen zijn afgesloten.

Interclassics Maastricht

MECC Forum 100, Maastricht

In 2019 neemt de club slechts aan één beurs deel: Interclassics Maastricht. We verwelkomen u graag op onze stand.

Winterrit Waals-Brabant

Voor de eerste maal in onze clubgeschiedenis houden we een korte winterrit onder het motto Bimmer Motor Warmen. We loodsen de leden door de mooie natuur en lokale dorpjes van Waals Brabant. Inschrijvingen zijn afgesloten.  

Pajottenlandrally XV

Het seizoen starten we traditiegetrouw met de Pajottenlandrally. De vijftiende editie op een rij. We rijden dit jaar door een variatie van landschappen zowel ten westen van de Brusselse ring in het echte Pajottenland als een stuk ten oosten van de ring in de groene zuidwestelijke rand van Brussel langs de grens tussen het Waals en […]

Haspengouwrally

Eind april - begin mei zijn hopelijk de fruitbomen in bloesem. We gokken dat we op 28 april reeds of nog kunnen genieten van dit fleurig spektakel. We dwarsen Haspengouw, de fruitstreek bij uitstek in het zuiden van Belgisch-Limburg, die staat bekend voor zijn groene en glooiende landschappen. De inschrijvingen zijn afgesloten.