Pajottenlandrally XV

Het seizoen starten we traditiegetrouw met de Pajottenlandrally. De vijftiende editie op een rij. We rijden dit jaar door een variatie van landschappen zowel ten westen van de Brusselse ring in het echte Pajottenland als een stuk ten oosten van de ring in de groene zuidwestelijke rand van Brussel langs de grens tussen het Waals en […]

Haspengouwrally

Eind april - begin mei zijn hopelijk de fruitbomen in bloesem. We gokken dat we op 28 april reeds of nog kunnen genieten van dit fleurig spektakel. We dwarsen Haspengouw, de fruitstreek bij uitstek in het zuiden van Belgisch-Limburg, die staat bekend voor zijn groene en glooiende landschappen. De inschrijvingen zijn afgesloten.

Kempenrally V

Voor de vijfde maal gaan we dwars door de Kempen. Dit jaar is het noordelijk gebied van de Kempen ons uitverkoren terrein. De inschrijvingen zijn afgesloten.

weekendrally Zwarte Woud – Freiburg

Ons jaarlijks buitenlands weekend leidt ons richting Freiburg waar we doorheen het Zwarte Woud en de wijngaarden cruisen. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. De leden die op basis van voldoende deelnames aan de dagrally's en clubanciënniteit in aanmerking komen, ontvangen een persoonlijke uitnodiging om in te schrijven.

Heuvellandrally II

We eindigen ons seizoen aan de zuidwestelijke grens van ons land, Heuvelland. De Zwarte Berg, Rode Berg en Kemmelberg liggen langs onze route. De inschrijvingen zijn afgesloten.

Interclassics Brussel 2019

Brussels Expo Belgiëplein 1, Brussel

De club viert het dertigjarig bestaan van de BMW Z1 door de aanwezigheid met vier Z1 van de clubleden op de clubstand van deze classic beurs. We nodigen jullie uit een bezoek aan onze clubstand te brengen.  

Interclassics Maastricht

MECC Forum 100, Maastricht

Naar jaarlijkse gewoonte is de club aanwezig met een clubstand op Interclassics Maastricht.

Lentefeest 2022

Hotel Beveren Gentseweg 280, Beveren-Waas

het jaarlijks eindejaarsfeest werd wegens Corona verplaatst naar het voorjaar van 2022 !
iedereen van harte welkom !

70€

Ardennenweekend

Marche-en-Famenne

Na twee jaar uitstel door de Coronapandemie, kunnen we eindelijk het Ardennenweekend plannen. Op zaterdag rijden we het roadbook “Op de weg van de Ardense legendes” en op zondag "de kastelen van de Condroz". De inschrijvingen voor dit evenement zijn reeds afgesloten : volzet!

Druivenrally 2022

Op zondag 29 mei organiseert de club de eerstvolgende dagrally in het centrum van het land aan de zuidoostrand van Brussel. We vertrekken in Waver en eindigen in de buurt van Sint-Pieters Leeuw. We rijden door de druivenstreek in de buurt van Overijse, de natuur van regio zuiden van Vlaams Brabant / noorden van Waals-Brabant. De inschrijvingen […]

€65